Sniktitt

Første titt på Motorola Moto G 5G Plus

Vi har fått tak i markedets billigste 5G-mobil, og snart kommer det en test

For to uker siden skrev vi om at det endelig skulle komme en 5G-mobil til massene. På tross av at Moto G 5G Plus er en mellomklassemobil, så har de lykkes med å klemme fremtidens mobilnett inn i den. Prisen lander på bare 3.990 kroner for basismodellen og 4.490 kroner for litt mer minne og lagring.

Og vi fikk nylig levert testeksemplaret. Her i sommervarmen forventer vi ikke testprodukter, så det ble faktisk litt som juleaften å pakke den ut, og vi deler gjerne den opplevelsen med dere.

Hvor mange ganger kan man si 5G uten at det blir kjedelig?  (Foto: Jonas Ekelund L&B)

I tillegg til 5G til budsjettpris mener Motorola at vidvinkelen på selfie-kameraet og batteritiden er det som skiller seg ut.

Får håpe du liker Motorolas yndlingsfarge, blå.  (Foto: Jonas Ekelund L&B)

Designet synes å være ganske sparsomt. Heldigvis får man med et gjennomsiktig deksel, slik at plastikken på baksiden ikke får riper.

Enn så lenge får vi med en lader i esken. (Foto: Jonas Ekelund L&B)

Det følger med en 20 W hurtiglader til å lade det generøse 5.000 mAh batteriet, men telefonen støtter ikke trådløs lading.

Baksiden er faktisk ganske fin med et diskret prikket mønster, som er veldig vanskelig å ta bilder av. (Foto: Jonas Ekelund L&B)
Man får mange kameraer nå om dagen (Foto: Jonas Ekelund L&B)

Hovedkameraet har 48 megapiksler, i tillegg får man en ultravidvinkel på 8 megapiksler samt en makrolinse til ekstreme nærbilder. Men det er ingen telelinse.

Første oppstart, før vi begynner å fylle telefonen med test-apper. (Foto: Jonas Ekelund L&B)

I løpet av de neste dagene skal vi teste mottak og 5G-hastighet samt ta massevis av testbilder. Følg på med lydogbilde.no i begynnelsen av neste uke for å se testresultatet!

Les videre
Exit mobile version