Mobilen fotograferer med 20 megapiksler

Samsung Galaxy K Zoom har dessuten 10x optisk zoom!

Den nye kameratelefonen fra Samsong har siste versjon av Android, og dessuten en bildesensor på 20,7 megapiksler, 10x optisk zoomobjektiv, xenon-blits og optisk bildestabilisering. Dermed blir linjen mellom mobiltelefon og fotoapparat stadig mer uklar.

Av programvare har Galaxy K en “selfie-alarm”, som lar deg ta tidsinnstilte selvportrett med hovedkameraet, og en “pro suggest”-funksjon foreslår fem filtersettinger som kan fungere med etthvert motiv.

Mens Galaxy K Zoom ikke er mobiltelefonen med markedets høyeste pikselantall, er det ganske spesielt at den har en bildesensor med den faktiske pikseloppløsningen. For eksempel tar kinesiske Oppo Find 7 bilder med 50 megapikslers oppløsning, men bildesensoren er «bare» på 13 Mp. De ekstra pikslene får den ved å legge sammen de fire beste bildene av en serie med ti. Vi vil gjette på at dette vil kunne gi noen artefakter i bildet, spesielt hvis man tar bilder under bevegelse.

Vi lar oss dessuten begeistre av det påkostede objektivet, som Samsung har klart å gjøre så kompakt at det ikke vil være til irritasjon i en litt trang bukselumme.

“Er det en zoom-telefon du har i lommen, eller er du glad for å se meg?”
Faktisk fyller Galaxy K Zoom meget lite, hvis man slukker den først.

Fakta Samsung Galaxy K Zoom

Tilgjengelighet og pris:
Galaxy K Zoom kommer i butikkene fra midten av juni til en veiledende pris på 4.395 kr.

Se video av Samsung Galaxy K Zoom her:

samsung.no

Les videre
Exit mobile version