Beskyttende hylster til dine gadgets

Acme (nei, det er ikke de fra tegnefilmene) pakker dine gadgets inn i vanntett neoprengummi.

Hvilket laptop-deksel ville Grim E. Ulv valgt? Uten tvil en fra Acme. Det er nemlig det merket som står på samtlige de av produktene den uheldige ulven i Roadrunner-tegnefilmene prøver å utrydde Bippe Stankelbein med.

Nå kan også forbrukere her hjemme kjøpe produkter fra Acme. Det er verken hurtigtvoksende tornado-frø eller rakettdrevne rulleskøyter på programmet, men derimot de nevnte dekslene og omslagene til bærbare datamaskiner, nettbrett og smartmobiler

Acme tilbyr tre serier: Skinny Book, Skinny Cover og Skinny Sleve. Produktene finnes i avdempede grå, blå og svarte nyanser.

Skinny Sleeve dekslene er gjort i et materiale Acme kaller StrechShell, som ytterst består av et vannavstøtende lag, etterfulgt under av et strekkbart lag av neoprengummi, og innerst et bløtt lag til å beskytte utstyret mot riper.

Skinny Cover er mer tradisjonelle omslag til iPad (Air og mini Retina). De kan stilles i lesestilling enten vannrett eller loddrett.

Til slutt er det Skinny Book, som er boklignende omslag til iPad (Air og mini Retina) samt til iPhone.

Acme-produktene koster fra 229 kr, og kan kjøpes i Apples butikker.

Acme Made

Acme-produktene, som nå tilbys, er ikke fullt så allsidige som i Roadrunner-filmene – men garantert en god del sikrere i bruk!

 

Les videre
Exit mobile version