Håndlagede high-end hodetelefoner

Vi har lyttet til Audio-Technica ATH-ADX5000.

(Foto: Produsenten)

Man blir ganske bortskjemt når det grommeste lydutstyret bare er en kort telefonsamtale unna. Audio-Technica ATH-ADX5000 er allerede bestilt inn til test, for en kort prøvelytt ga absolutt mersmak.

De nye referanse hodetelefonene, stiller i klasse med Hifiman, Audeze, Stax, Sennheiser, Sony og Pioneer Master 1, og førsteinntrykket gjorde ingenting for å svekke den oppfatningen.

De åpne hodetelefonene med store øreklokker, var ikke bare uvanlig komfortable å ha på hodet. Lyden var uvanlig åpen, fokusert og detaljert. Hvor bra de dynamiske egenskapene – eller bassen, er, må vi finne ut når de kommer inn for en grundig test.

(Foto: Produsenten)

Hodetelefonene bruker hele 58 mm store elementer, hvor membran, spingspole, magneter og oppheng er en integrert enhet. Slik mener Audio Technica at de har klart å lage en letter og stivere membran, med færre deler. Det skal gi lavere forvrengning, raskere dynamisk respons og mindre farging av lyden.

De store putene er trukket i slitesterk Alcantara som puster bedre enn kunstskinn, og hodebøylen er ekstra bred med åpen spalte i midten. For bedre bærekomfort.

De leveres i en egen koffert, og hodetelefonenes serienummer er laseretset på.

De stiller i den høyere enden av prisskalaen, men forventet pris på 2190 Euro.

(Foto: Produsenten)
Les videre
Exit mobile version