Yamahas receivere får endelig Spotify!

Vi har ventet på at Yamahas receivere får Spotify siden november i fjor. Nå kommer det endelig! Det er Spotify Connect som er skyld i ventetiden.

Omtrent samtidig som det ble bestemt at Yamahas receivere skulle få Spotify-oppgradering, ble det også bestemt fra Spotify at ingen flere leverandører skulle få dette før en ny løsning var på plass. Spotify jobbet da med en mer generisk løsning, som skulle være enklere å implementere i tredjeparts produkter. En løsning som ble lik for alle, som ikke betød av at hver produsent bygde sitt eget brukergrensesnitt rundt Spotify-implementeringen.

Nettopp derfor har Yamaha vært blant produsentene som måtte vente og bli grå i håret før de endelig kunne lansere produkter med Spotify innebygd.

Den nye løsningen er nå endelig avduket, i form av Spotify Connect. Ventetiden er dermed over! Yamaha har på IFA-messen nemlig avslørt at Spotify Connect kommer til sine produkter! Det vil skje i nær fremtid, med en enkel oppgradering via nettilkoblingen.

Kun nyeste generasjon
I første omgang er det kun nyeste generasjon produkter som får Spotify Connect. Det betyr RX-V75-serien og RX-A30-serien. Hvorvidt det etter hvert også vil komme Spotify Connect-oppgradering til RX-V73-serien og RX-A20-serien eller til og med eldre modeller, har vi ikke fått noe klart svar på. Da Spotify ble lovet i fjor, var det til nettopp til de to sistnevnte seriene, så vi får håpe det blir rullet ut også til disse.

Vi har akkurat testet receiveren RX-A1030 til en gruppetest som kommer ut i oktobernummeret. Ettersom L&B nr 10 allerede er på vei til trykkeriet, rekker vi dessverre ikke å få med noen vurdering av Spotify-løsningen i den testen.

yamaha.no

Les videre
Exit mobile version