Satser bredt på DAB-radio

Norge er et radioland, og DAB-radio har hatt god omsetningsvekst. Da gjelder det å være på hugget, som Roger Berg hos Target.

I følge tall fra Elektronikkbransjen, økte salget av radioer med DAB, hele 59 prosent bare første halvår 2013. Samtidig øker også utvalget av radioer som støtter DAB+ og vanlig DAB. Hos Target i Fredrikstad er de forberet på vekst.

– Vi har cirka 30 modeller, alle med DAB, sier Roger Berg fra Target.

Blant annet den vanntette DAB-radioen fra Sangean, som koster 2000 kr og leveres med veggbrakett. – Denne kan henge i dusjen permanent, sier Roger Berg, og viser gummiforseglingen til ladekontakten. Radioen kan bruke både ladbare og vanlige batterier, og er vanntett ned til en meter.

Sangean har også radioer i lavere prisklasse. Fra noen få hundrelapper, blant andre bestselgeren DPR17 som har SD-kortplass for kontinuerlig opptak av radiosendinger til 999 kr. Den finnes også uten opptak. Da koster den 899 kr.

Target har også lommeradioer med DAB+. Som DPR36 i sentrum av bildet under. Med lyssterk OLED-skjerm og opp til 20 timers spilletid på en lading.

target.no

Les videre
Exit mobile version