Ny hybrid fra Lenovo

Den kinesiske dataprodusenten har et par lekkerbiskener med på året IFA-messe. Dessverre er den ene forbeholdt det kinesiske markedet.

Da vi testet Windows 8-baserte hybriddatamaskiner i fjor, løp Lenovo IdeaPad Yoga 13 av med prisen som testens Beste Kjøp, og nå er firmaet klar med en oppgradering av den über-fleksible datamaskinen, som kommer til å lyde navnet Lenovo Yoga 2 Pro!

Yoga 2 Pro er med sine 15,5 mm og 1,39 kg både tynnere og lettere enn sin forgjenger. Yoga 2 Pro er utstyrt med en 13,3” skjerm med QHD+, 10-fingers berøringsbetjening, 16:9-format og en oppløsning på 3200×1800 piksler. Videre får brukeren de nyeste teknologiene med Intel 4. Generasjons Core i7 ULT-prosessorer; Windows 8.1; 512 GB SSD-drev; Intel WiDi til å strømme innhold trådløst til TV-en; Dolby Home Theatre v4; og inntil 9 timers batteritid. Den nye Yoga 2 Pro blir tilgjengelig i grå eller oransje.

Dessuten ønsker Lenovo nå også å gjøre seg gjeldende på smartmobilmarkedet og presenterer derfor den splitter nye Android-baserete smartmobilen Vibe X på årets messe. Vibe X er utstyrt med to kameraer – front og bakside, og kjører Android 4.2 og en MTK 6589T 1.5GHz quad-core prosessor. Desverre kommer Vibe X ikke til å bli tilgjengelig i Europa, men kommer på det kinesiske markedet i starten av oktober.

Lenovo IdeaPad 2 Yoga Pro kommer til gjengjeld i norske butikker i oktober til en pris på rundt 10.000 kroner, faktisk litt rimeligere enn forgjengeren.

Les videre
Exit mobile version