Trådløse high-end høyttalere

Dynaudio presenterer en ny Xeo-serie, med trådløse høyttalere som lover high-end ytelse uten at det koster skjorta.

De var tidlig ute med trådløse høyttaler, og lyktes så godt at vi ga dem toppscore og en pris for årets høyttalere. Nå kommer nye modeller i Dynaudios trådløse Xeo-serie, som fremdeles består av en kompakt gulvstående modell – Xeo 6, og en bokhyllehøyttaler kalt Xeo 4.

De er begge bygget opp rundt den samme arkitekturen med samme elementer – den gulvstående har to basser, og en trådløs tilkoblingsboks.

Den har både analoge og digitale innganger, og fungerer som et nav for alle lydkildene du trenger å koble til. Med små trådløse adaptere i tillegg, til 150 Euro stykket, kan man utvide trådløs avspilling til flere rom. Man kan altså ha et par gulvstående Xeo-høyttalere i stuen, og et par små på kjøkkenet som spiller den samme musikken.

Men det er mulig å bruke bare en sender, som sender signal til flere par høyttalere, som man styrer parvis med den medfølgende volumkontrollen.

Høyttalerne har naturligvis innebygde forsterkere med 50 w effekt til hver av elementene, slik at man bare trenger å koble til strøm og en sender for å kunne spille musikk.

Den kompakte Xeo 3 koster 1950 Euro med sender inkludert, mens den gulvstående Xeo 5 koster 3250 Euro, også den med sender inkludert.

Les videre
Exit mobile version