Nytt høyttalermerke

Lyravox er en fersk produsent fra Hamburg i Tyskland, som lager noen uvanlige høyttalere.

Firmaet er bare halvannen år gammelt, og de har valgt å satse på en nisje de nesten er alene i. Slanke vegghøyttalere med stereolyd, trådløs tilkobling og digitale innganger. Alt pakket pent inn i håndlagede trekabinetter med upåklagelig kvalitetsutførelse.

Høyttalerne kan lages på bestilling i den utførelsen man foretrekker, og vil bli tilgjengelige også med stativer. Siden det ikke passer for alle å ha dem på veggen.

Den rimeligste modellen starter på 16.800 Euro, og er 140 cm bred. Den har det til felles med de større modellene, at den integrerer nettradio, digitalinnganger, Bluetooth og nettverkstilkobling i et og samme kabinett.

Stereomaster II-170, som vist på bildet over og under, har seks forsterkere innebygget med til sammen 1200 w effekt. Som driver to 6,5-tommers basselementer, to 3,5-tommers fulltoneelementer, og to diskanter.

Høyttaleren kan styres med en app på mobilen eller nettbrettet, som finnes for IOS og Android, og det er mulig å synke opp til fem høyttalere slik at de spiller det samme i alle rom.

 

Les videre
Exit mobile version