Philips vil leke med Razer

De smarte Philips Hue-pærene er med på narrestreker. Samarbeidet gjør at du nå kan få stemningbelysning til spillene dine.

(Foto: Produsenten)

Philips og Razer har i dag annonsert et nytt samarbeid som skal gi deg enda mer innlevelse i spillene dine. Det dreier seg om stemningbelysning og lyseffekter som strekker seg langt utover dataskjermen. Det handler altså om at spillere kan synkronisere sine Philips Hue-lyskilder med Razer Chroma-aktiverte enheter, for eksempel bærbare maskiner, tastatur, mus og musematter. Spillutviklere vil kunne lage særegne lyseffekter som endres dynamisk i spillet. Det finnes allerede i flere spill, blant annet «Overwatch og «Quake Champions».

For å få elektronikken til å spille (unnskyld) sammen trenger du en Philips Hue V2 bridge og selvfølgelig et par intelligente Hue-pærer. På Razer-siden må du kun oppdatere spillprogrammet Razer Synapse.

«Razer Chroma er verdens største lys-økosystem for spillutstyr, og med Philips Hue forvandler vi spillopplevelsen i hjemmet,» sier Razers CEO, Min-Liang Tan.

Razer er første partner som går live med funksjonen, men Philips vil etterhvert lansere samarbeid med flere aktører.

Les videre
Exit mobile version