LG lanserer etterfølger til bøyd mobil

G Flex 2 er enda en bøyd smartmobil fra LG, som var først ut med en mobil som kunne bøyes og selv reparere riper i lakken.

Den første bøyde smartmobil fra LG fant vi mer oppsiktsvekkende enn praktisk, men LG holder fast på den bøyde formfaktoren og har på CES i Las Vegas netopp lansert den nye LG G Flex 2, som “har blitt forbedret på alle måter – mindre formfaktor, høyere oppløselig skjerm, forbedret kamera og en åttekjernet prosessor,” som LG skriver i en pressemelding.

Angiveligt er den krumme designen mer ergonomisk, fordi telefonen følger ansiktets form på en naturlig måte, og det skal også være enklere å nå hele skjermen med fingrene.

I forhold til forgjengeren blir G Flex 2 både mindre, lettere og utstyrt med en skjerm med høyere oppløsning. Den 5,5 tommer store P-OLED-skjermen har 1080p Full HD-oppløsning, som gir en pikseltetthet på mer enn 400 ppi.

G Flex 2 er også en av de første smartmobilene på markedet som leveres med Qualcomms åttekjernede Snapdragon 810-prosessor.

En annen nyhet er det forbedrete kameraet på 13 MP med laserautofokus og optisk bildestabilisering (OIS) – altså nøyaktig som på toppmodellen LG G3.

LG G Flex 2 kommer med seneste versjon av Android, Lollipop 5.0, KnockOn og KnockCode, Gesture Shot, Touch & Shoot samt LG Smart Keyboard.

Pris og tilgjengewlighet
LG G Flex 2 lanseres på det norske markedet i første kvartal. Pris og hvor produktet slippes avsløres nærmere lansering.

Spesifikasjoner:
Operativsystem: Android 5.0 Lollipop
Skjerm: 5,5” P-OLED, 1920 x 1080
Prosessor: 2 GHz Snapdragon 810 octa-core
Minne: 2 GB RAM / 16 eller 32 GB lager (+ microSD opptil 128 GB)
Kamera: 13 MP OIS + 2,1 MP
Trådløst: 4G/LTE, 802.11 ac/a/b/g/n, NFC
Størrelse: 146,8 × 75,4 × 7,1 mm
Vekt: 152g
Batteri: 3000 mAh (innebygd)

Les videre
Exit mobile version