Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Mer klein tenåringssex

Netflix har i dag gitt grønt lys for tredje sesong.

Skrevet av / 11.02.20 - 09:18
Mer klein tenåringssex

Den populære tenåringsserien, Sex Education, om det trøblete følelseslivet til britiske ungdommer får nå en tredje sesong.

Livet til avgangselevene ved Moordale ungdomsskole, i en mellomstor engelsk by, byr så visst på sine utfordringer. I bunn og grunn tror alle at alle andre har sex hele tiden, og forventnings- og prestasjonspresset er, mildt sagt, presserende – og nærmer seg eksploderende.

Sesong 2 hadde premiere så sent som 17. januar i år, og nå har altså Netflix annonsert den tredje sesongen. Ikke direkte uventet i og med at serien var en av de mest populære på strømmetjenesten i fjor.

Utover at brorparten av hovedrolleinnehavere returnerer vet vi dessverre foreløpig intet om handling eller premieredato. Stay tuned!

Hva har Maeve (Emma Mackey) og Otis (Asa Butterfield) i vente i den kommende tredjesesongen av Sex Education? (Foto: Netflix)

Les vår anmeldelse av sesong 1 her!

Otis (Asa Butterfield), klar for en FESTAFTEN! 🙂 Sex Education. (Foto: Netflix)

Ler vår anmeldelse av sesong 2 her!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top