Nyhet

Topp 10: De mest leste testene i 2023

Trådløse ørepropper var definitivt i vinden i år!

Foto: Sony

Her hos Lyd & Bilde tester vi mellom 400 og 500 produkter hvert år, og konsentrerer oss om forbrukerelektronikk innenfor sjangerne hi-fi, hjemmekino, høyttalere, hodetelefoner, TV og foto. Og skal vi tro trafikktallene for 2023, så har leserne en bred smak!

Trådløse og støyreduserende hodetelefoner og ørepropper er noe «alle» vil ha, og lese flere tester av. Og da snakker vi selvfølgelig om heelt trådløse ørepropper uten noen form for ledninger!

Stadig flere har innsett at man nå kan kutte ledningen helt, uten å nødvendigvis miste godlyden av den grunn.

Men vi er ikke bare ute etter egen godlyd på øret, vi liker også å kunne dele musikken med andre. Tester av høyttalere alle slags ulike størrelser og fasonger er også populært lesestoff.

TV-er – jo større jo bedre – er som alltid en populær kategori blant L&B-leserne, og stadig flere vil ha en lydplanke som står i stil med den grandiose skjermen. Derav interessen for slike tester, som vi kan love det blir mer av i 2024!

Nedenfor finner du lister over årets ti mest leste tester på www.lydogbilde.no. Den øverste testen er den aller mest leste, og så videre.

Les videre
Exit mobile version