annonse
annonse

Leica med mer oppløsning

Kameraet finnes ikke ennå, men når Leica S3 kommer, blir det med 64 megapiksler.

Leica S er mellomformatserien der i gården, og S3 blir flaggskipet. Det jekker oppløssninger fra S2s 37,5 megapiksler til 64 Mp, og lover 3 bilder/s skuddtakt, og 4K-video.

(Foto: Produsenten)

Kameraet kommer ikke før våren 2019, og kan få flere oppdateringer enn en stor og lys søker, som det står i pressemeldingen.

Lenge før det, kommer FOTOS. En bildeapp for Leica-kameraer, som støtter de fleste kameraene, og gir brukeren bilderedigering, deling, og fjernstyring av Leica-kameraer med Wifi innebygget.

(Foto: Produsenten)

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Leica S er mellomformatserien der i gården, og S3 blir flaggskipet. Det jekker oppløssninger fra S2s 37,5 megapiksler til 64 Mp, og lover 3 bilder/s skuddtakt, og 4K-video. [caption id="attachment_83682" align="alignnone" width="800"] (Foto: Produsenten)[/caption] Kameraet kommer ikke før våren 2019, og kan få flere oppdateringer enn en stor og lys søker, som det står i pressemeldingen. Lenge før det, kommer FOTOS. En bildeapp for Leica-kameraer, som støtter de fleste kameraene, og gir brukeren bilderedigering, deling, og fjernstyring av Leica-kameraer med Wifi innebygget. [caption id="attachment_83680" align="alignnone" width="800"] (Foto: Produsenten)[/caption]
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 49,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-