Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Las Vegas-turen avlyst: CES 2021 blir en ren digital messe

Korona-pandemien setter en stopper for neste års CES-messe, som i stedet blir en ren digital affære.

Skrevet av / 29.07.20 - 13:47
Las Vegas-turen avlyst: CES 2021 blir en ren digital messe

 

Elektronikkmessen International CES (tidligere kjent som Consumer Electronics Show) er blant de største og mest toneangivende messene av sitt slag. Over 10.000 forhandlere, utstillere og presse – inkludert deler av L&B redaksjonen – hvalfarter til Las Vegas hvert år, for å få innblikk i årets kommende tek-trender.

Neste år må vi imidlertid bli sittende hjemme foran PC-skjermen!

CES 2021 går digitalt

CES 2021 blir nemlig en heldigital affære: Det kunngjorde arrangøren CTA (Consumer Technology Association) i en pressemelding 28. juli. Messehallene i selveste «Sin City» holder dermed stengt, og messen holdes bare i form av eksklusive digitale presentasjoner, webinarer og andre strømmede eventer.

Årsaken til det digitale skiftet er naturligvis korona-pandemien, som herjer verden generelt og USA spesielt for tiden.

«Midt i pandemien og den økende globale helsemessige bekymringen rundt spredning av COVID-19, er det simpelthen ikke mulig å samle titusenvis av mennesker i Las Vegas i begynnelsen av januar 2021 på en trygg måte» sier Gary Shapiro, administrerende direktør i bransjeorganisasjonen CTA. – Ved å gå over til en heldigital plattform for 2021, kan vi levere en unik opplevelse som hjelper våre utstillere å få kontakt med eksisterende og nye målgrupper. »

At det fysiske showet nå blir avlyst, er utvilsomt et skudd for baugen for arrangørene, men også for hotell- og konferansenæringen i Las Vegas, som allerede ligger skadeskutt som følge av pandemien.

Dermed blir det altså ingen Las Vegas-tur på L&B redaksjonen med det første, men om en knapp måned tar vi turen til Berlin! Da går den tradisjonsrike IFA-messen i Berlin etter planen av stabelen, men også den i en sterkt redusert variant fra tidligere år.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hold styr på helsa

Smarteste kjøleskapet vi har sett

Bybil på strøm

Radioen som aldri går tom for strøm

En TV du kan se på - og gjennom

Ørepropper med tapsfri CD-lyd

Glem 85", nå er det 98" som gjelder

Så billig får du ikke 150 tommer

Sjekk LGs 97-tommers OLED!

IFA-nyheter fra Samsung

Hva kan vi vente oss på årets IFA-messe?

Men high-end hi-fi var slett ikke dødt.

0
Scroll to Top