Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

OLED-TV fra Philips

Nå kommer Philips endelig med en OLED-toppmodell

Skrevet av / 01.09.16 - 13:39
OLED-TV fra Philips

Ryktene har svirret lenge, men under dagens IFA pressekonferanse i Berlin lanserte Philips endelig sin første offisielle OLED-modell. Modellen heter Philips 55POS901F OLED TV og blir tilgjengelig denne vinteren (Q4 2016).

Philips/TP Vision har som ventet lagt ned all sin know-how i å optimalisere bildekvaliteten. Den nye OLED-modellen bruker deres egen Perfect Pixel Ultra HD videoprosessor til alt av bildebehandling, inkludert finesser som Perfect Contrast/Micro Dimming Perfect kontrastforbedring og Natural Motion interpolering.

Den nye OLED-skjermen kommer selvsagt også med støtte for HDR (High Dynamic Range) videokvalitet fra Netflix og Ultra-HD Blu-ray.

55POS901F er i likhet med andre Philips-modeller basert på Android smart TV plattformen, med en dedikert Quad Core prosessor som tar seg av smart-oppgavene.

Integrert 6.1 lydsystem
Philips skjermen har også fått et skikkelig lydsystem. Systemet har seks høyttalere foran montert i en egen slank «lydplanke», kombinert med en bakmontert basshøyttaler. Totaleffekten er på 30 watt.

OLED-TV med Ambilight
Som seg hør og bør for en ekte Philips-TV har 55POS901F selvfølgelg Ambilight omgivelseslys, her i en tresidig utgave. Ikke nok med det – den ekstra slanke rammen rundt OLED-skjermen skal også bidrar til en enda bedre Ambilight-opplevelse, forteller Philips.

Philips 55POS901F OLED TV får en veil. pris på 34.990 når den kommer i butikk denne vinteren.

Vi gleder oss til å se ytelsen i praksis, og har allerede sikret oss det første testeksemplaret.

Sjekk ut Philips sin egen presentasjonsvideo under:

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top