Trådløse vegghøyttalere

Stereo One fra DLS lover ekte hi-fi lyd på veggen, og kan spille av musikk fra mobile enheter.

Svenske DLS er kjent for sine svært vellydende bilstereoprodukter såvel som sine kresne hjemmehøyttalere. Den siste tiden har den svenske fabrikken konsentrert seg om å utvikle veggmonterte hi-fi høyttalere. Denne typen høyttalere blir stadig mer populære, da de sparer verdifullt gulvareal og matcher bra til vegghengte flatskjermer.

DLS Flatbox-serien består av en rekke høyttalermodeller som kan henges på veggen, inkludert aktive subwoofere. Siste skudd på stammen er 2.1 systemet DLS Flatsub Stereo-One, som består av en subwoofer og to stereohøyttalere.


Internt i subwooferen sitter totalt tre forsterkere slik at den også kan drive de eksterne høyttalerne. Forsterkerne er av klasse D-typen og yter 80 watt til bassen og 2 x 35 watt til frontene. Flatsub har både linjeinngang og trådløs Bluetooth mottaker, slik at den kan kobles direkte til TV-lyden eller spille av musikk fra mobile enheter. Justerbart lydnivå, delefrekvens og bass-equalizer gjør det enklere å tilpasse lyden til rommet. Flatsub Stereo One skal koste 10.000 kroner.

Flatbox.no: Ny nettbutikk
I forbindelse med Flatbox-satsingen er det også lansert en ny norsk nettbutikk som spesialiserer seg på nettopp Flatbox serien fra DLS. Flatbox.no tilbyr også et komplett utvalg med kabler, ledningslister og annet materiell som forenkler installasjon av vegghøyttalere.

www.flatbox.no

Les videre
Exit mobile version