Nyhet

Trådløs høyttalere med ‘alt’

Formation Flex kan også brukes i stereo

Formation Lifestyle Photography

Ok, så er den dyrere enn en tilsvarende høyttaler fra Sonos, men Bowers & Wilkins Formation-høyttalere, stiller også i premium-klassen.

Formation-serien ble introdusert før sommeren startet for alvor, og består av de B&W 805-lignende, men trådløse Formation Duo,  lydplanken Formation Bar, subwooferen bare kalt Bass, bordhøyttaleren Wedge og en koblingsboks for eksterne lydkilder.

Flex er minstemann i serien, og en relativt kompakt trådløs høyttaler, som også støtter multirom. Enten med en eller flere Flex-høyttalere, eller noen av de andre Formation-høyttalerne.

Flex som bakhøyttalere i hjemmekino med subwooferen Bass, og lydplanken Formation Bar.

Den kompakte høyttaleren er bare 21,5 cm høy, og kan styres fra en berøringsflate på toppen, eller fra en app på mobilen eller nettbrettet. Den har også bass- og diskantjustering slik at man enklere skal kunne tilpasse lydbildet etter hvor høyttaleren er plassert.

AirPlay 2 og Roon Ready

Under glassplaten på toppen, skjuler det seg til sammen 100 w effekt som driver en diskant, og en bass/mellomtone.

Flex har også støtte for alt fra Spotify Connect, Tidal Direct, AirPlay 2, og vanlig Bluetooth-strømming – med aptX og HD og AAC, men den har også støtte for 24-bit/96kHz-lyd, og kan brukes med strømmeklienten Roon via Roon Ready.

Høyttaleren har sitt eget mesh-nettverk innebygget for mer stabil oppkobling til andre Formation-høyttalere, og kan kobles sammen med én til for å danne et stereopar.

Formation Flex er priset til 4498 kr stykket, og er i salg hos Hi-Fi Klubben i slutten av september.

Les videre
Exit mobile version