Nyhet

Topp 10 partyhøyttalere

Ingen nyttårsfeiring uten party, ingen party uten musikk.

Få ting er så deilig som å samle hyggelige folk til en fest i på årets siste dag. Få ting er så egnet til å skape stemning i en en fest, som musikk. Uten musikk blir det mer møte enn fest, og møter har ingen ting med fest å gjøre.

Det har definitivt en høyttaler, helst en som sparker litt fra seg, sånn at rytmene får litt bass å flyte på.

Vi vet av erfaring at mange Bluetooth-høyttalere hverken sparker fra seg, eller klarer å spille noe særlig med bass. Det kan disse 10.

Her har vi nemlig samlet 10 partyhøyttalere i alle størrelser og prisklasser, som vi anbefaler til årets siste fest.

Sony SRS-XG300 er en partyhøyttaler som også kan brukes til mobilsamtaler. Foto: Sony

Finner du ikke en høyttaler du har sett på nett i eller i butikk blant de 10 vi anbefaler, skyldes det rett og slett at vi ikke anbefaler høyttaleren. Eller så har vi ikke testet den, og i så fall, er det en god grunn til det.

De minste høyttalerne blant topp 10-høyttalerne, er best egnet til mindre fester og kan ikke spille veldig høyt. De litt større passer fint til et større fest, også utendørs hvor de er i stand til å spille både høyt og klart.

Legg merke til at flere av topp 10-høyttalerne, kan pares. Det vi si at de kan kobles trådløst sammen i par, eller i større mengder. Det gir mye mer, og bedre lyd, enn bare én høyttaler.

 

Les videre
Exit mobile version