Nyhet

Topp 10 beste lydplanker våren 2023

Savner du bedre lyd fra TV-en? Her finner du de 10 beste lydplankene akkurat nå!

Topp 10 lydplanker vaar 2023

TV-produsentene er flinke til å gjøre skarpe skjermer med flott bildekvalitet, men lyden står det verre til med. De fleste TV-ene der ute preges av relativt slank og blodfattig lyd. Heldigvis finnes det en enkel kur mot slank TV-lyd, og det behøver ikke koste en formue! Ved å legge en lydplanke – også kalt soundbar – på bordet foran TV-en, kan du oppnå en massiv lydforbedring.

De beste lydplankene – testvinnere og anbefalte produkter

På listen under finner du de beste lydplankene Lyd & Bilde har testet til nå. Lydplanker kommer i ulike størrelser og prisklasser, noe listen også reflekteres i utvalget. Her finner du lydplanker fra under 5.000 kroner for de rimeligste, til over 20.000 kroner for de mer avanserte.

Noen lydplanker leveres frittstående, med eller uten trådløs subwoofer, og enkelte kan også utvides til full surroundlyd (bakhøyttalere) om du ønsker. De mer avanserte og moderne lydplankene støtter også Dolby Atmos – et stadig mer utbredt 3D surroundlyd-format. Dersom du vil ha en skikkelig virkelighetstro lydopplevelse, er vår anbefaling er at du går for en lydplanke som støtter dette!

Listen består av testvinnere og anbefalte lydplanker fra 2021 og frem til dags dato. Den oppdateres etter hvert som vi tester nye produkter. 

Les videre
Exit mobile version