Sonos utvider sortimentet med lydsokkel

Nye PlayBase er enklere å plassere og har fått et bedre lydbilde.

(Foto: Produsenten)

Sonos Playbar er en av våre favoritter blant lydplanker. Men den fungerer best sammen med en veggmontert TV. For majoriteten som har faktisk har TV’en stående på stativ lanserer Sonos nå lydsokkelen PlayBase.

(Foto: Sonos)

Den er designet for å ikke bli lagt merke til, med en tykkelse på kun 58mm og en front som ikke gir noe inntrykk av en høyttaler. Til tross for det klarer den en vekt på 34 kg som er mye, til og med for ordentlig store TV’er.

PlayBase er like enkel å installere som andre Sonos-høyttalere med kun ledning for strøm og lyd fra TV. Naturligvis vil den automatisk integrere seg i det eksisterende Sonos-systemet, slik at den dukker opp i programmet og kan brukes til musikk. Man kan også koble høyttaleren med en Sonos subwoofer og et par Play-høyttalere for å få et skikkelig bra surroundanlegg, hvis man ikke er fornøyd den innebygde simulerte surroundlyden.

(Foto: Sonos)

På innsiden sitter to klasse D-forsterke som driver seks mellomtone-elementer, tre vinklede diskant-elementer samt en basshøyttaler som pumper ut lyd gjennom en bassport på siden. Ved prøvelytting før premieren ble vi veldig imponert over filmlyden og hvor godt den gjenga musikk, til og med uten ekstra høyttalere.

PlayBase er 72 x 38 x 5,8 cm og veier 8,6 kg. Den kan fås i svart og hvit og slippes i april til 7.000 kroner.

Les videre
Exit mobile version