Ny lillebror i B&O Play-familien

Beoplay A1 er den hittil minste og billigste høyttaleren fra Play-merket.

(Foto: Produsenten)

Den nye Beoplay A1 er den minste Bluetooth-høyttaleren fra B&O PLAY. Den er laget for et liv på farten, og har i følge Band & Olufsen en lyd som i høy grad overgår dens størrelse.

«Med Beoplay A1 har vi tøyet grensene for hva en ultrabærbar høyttaler kan yte, og gjort det mulig å ta med seg kraftfull lyd i en lekker innpakning, uansett hvor man skal,» sier Henrik Taudorf Lorensen, som er Corporate Vice President for B&O PLAY.

Beoplay A1 har et kuppelformet kabinett i aluminium, som går i ett med bunnen i støpt plast. En lærreim gjør det lett å feste den til ryggsekken eller henge den opp hjemme.

Beoplay A1 er den mest bærbare høyttaleren i serien. Foto: B&O Play

På tross av sine kompakte mål på 133 x 48 mm og en vekt på bare 600 gram er dette en fullt aktiv toveishøyttaler. De innebygde forsterkerne er oppgitt til å levere 2 x 30 watt, men hele 2 x 140 watt i spisseffekt. En digital signalprosessor (DSP) sørger for elektronisk deling mellom basselementet på 3,5 tommer og diskanten på 3/4 tommer, og tilpasser dessuten frekvensgang og faseforhold, i tillegg til å gjøre en del andre digitale triks.

Beoplay A1 har et oppladbart 2200 mAh Li-Ion-batteri med opp til 24 timers spilletid ved vanlig bruk.Det er innebygd mikrofon til mobilsamtaler.

Pris og tilgjengelighet
Beoplay A1 lanceres i fargene mosegrønn og aluminium til en veiledende pris på 2.699 kroner. Høyttaleren er tilgjengelig nå.

Vi har hatt mulighet til å lytte litt på den bittelille høyttaleren, og kan bekrefte at den låter en god del større enn den ser ut. Vi kommer tilbake med en grundigere test i vår maiutgave.

B&O Play

Les videre
Exit mobile version