Nyhet

Marshall Willen lommehøyttaler

Marshall Willen er høyttaleren med rocka holdning.

marshall willen black and brass 0328

marshall willen black and brass 0328

Små eller store, det spiller ingen rolle for Marshall, som lover at også Marshall Willen skal spille tøffere enn størrelsen tilsier. Den høyst lommevennlige Bluetooth-høyttaleren, måler bare 10 x 10 cm og er fire cm tykk. Dermed er den lekende lett å ta med ut.

Høyttaleren som er vanntett i opptil 30 minutter med IP67-beskyttelse, har et 2-tommers element og to slavebasser drevet av 10 w effekt. Det burde rekke langt for en så liten høyttaler, som kan spille i opptil 15 timer på en lading. 20 minutter lading, skal gi deg tre timer med musikk.

Willen leveres med en silikonrem som man kan bruke til å hekte høyttaleren fast i sykkelstyret, på sekken, eller hvor som helst hvor remmen rekker rundt.

Høyttaleren kan også brukes som handsfree høyttaler på mobilsamtaler, og man kan koble flere høyttalere sammen for enda mer lyd, i en såkalt Stack Mode.

Med Marshall-appen på mobilen, kan man velge blant tre equalizer-innstillinger, pare flere høyttalere sammen, men alle viktige funksjoner kan også styres fra knapper på selve høyttaleren.

Vekten er beskjedne 310 gram, og Marshall Willen skal allerede være på vei ut i butikkene, priset til 1095 kr.

 

 

Les videre
Exit mobile version