Her er Red Bull-høyttaleren

Ny versjon av UE Megaboom kommer i spreke Red Bull-farger.

(Foto: Produsenten)

Ultimate Ears er kjent for sine stilige trådløse Bluetooth-høyttalere i ulike fasonger og spreke farger – noen av dem i begrensede designkolleksjoner. Ikke alle har vært like vellykkede i våre øyne; hvem vil for eksempel ha en høyttaler utsmykket med gærne kaniner?

Shockwave er den siste designversjonen av UE Megaboom. (Foto: Ultimate Ears)

Derimot har vi litt større tro på det siste designstuntet fra Ultimate Ears. Den Red Bull-inspirerte UE Megaboom Shockwave Edition retter seg mot alle som er glade i fart og spenning. Med sine røde, blå og hvite kulører kan den også bli en hit i det norske påskefjellet!

Shockwave-versjonen lages kun i et begrenset antall, og kommer som et resultat av et samarbeid mellom Ultimate Ears og Red Bull Music Festival som går av stabelen i Montreal senere i år.

Megaboom er den største modellen i Boom-serien av bærbare høyttalere, og en av våre favoritter i sin klasse. Les testen fra Lyd & Bilde-redaktør Lasse Svendsen her!

Amerikanske Ultimate Ears slo seg opp som produsent av ørepropper til profesjonelle sceneartister, men etter at de ble kjøpt opp av Logitech i 2008 har de også utvidet sortimentet med trådløse høyttalere. Red Bull har gått fra å være energidrikken som «gir deg vinger» til å bli en global merkevare, arrangør av konkurranser som X-Games og sponsor av de fremste idrettstalentene.

 

 

Les videre
Exit mobile version