Nyhet

Elac utvider flaggskipsfamilien med stativhøyttalere

Nå kommer nye Concentro S503

Den nokså stilige Concentro-serien, Elacs flaggskip, får nå et nytt tilskudd i form av Concentro S503. En stativhøyttaler som skal beholde flere av de samme funksjonene og lydfordelene som søskene har. Den krever ikke like mye oppmerksomhet som familiemedlemmene sine, og har et mer beskjedent utseende, samtidig som det flørter litt mer med de rene linjene i Vela-serien.

Concentro-serien har vært en stor suksess for Elac, og har mottatt mange priser. Det oppmuntret Elac sine ingeniører til å utvikle Concentro S 503, som skal kunne fungere som en inngangsmodell.

Foto: Elac

Nye S503 har samme type elementer som de andre høyttalerne i Concentro-familien, de har 180 mm hovedelement og Elacs jet-diskant. Her brukes et mellomregister i aluminiumsmembranet og teknologien bruker utbyttbare DCR’er (Directivity Control Ring) for å tilpasse retningsegenskapene i mellomfrekvensområdet til forholdene lytteområdet. De ulike DCR’ene (tre aluminium DCR’ene er med som standard) brukes for å påvirke forholdet mellom direkte og diffus lyd i lytteområdet.

Tekniske data

Stativhøyttalerne finnes i enten hvit eller svart high-gloss. Hvis det ikke passer inn i interiøret kan man også valnøttfarger for et prisstillegg. Om du vil ha S503-høyttalerne på stativ, så finnes det skreddersydde LS-100 til dette formålet.

Pris og tilgjengelighet:

Prislappen på Elac Concentro S503 begynner på  79.800 kroner og kan bestilles nå. Leveringstid er fortsatt ikke kjent.

Prislappen på stativet er 16.000 kroner.

www.septon.se

Les videre
Exit mobile version