Elac på veggen

Elac er klar med en ny serie vegghøyttalere som skal tilfredstille kresne ører.

Tyske Elac er kjent for å levere kvalitetshøyttalere i en rekke prisklasser, som brer seg fra det fornuftige til det spinnville. Felles for mange av seriene er bruken av den patenterte Air Motion Transformer foliediskanten, som gir en meget distinkt og oppløst, og for mange avhengighetsskapende (!) diskantgjengivelse.

Nye vegghøyttalere

Nå er Elac klar med et nytt knippe høyttalere beregnet for  å henges på veggen. De nye modellene ble først vist under High-end messen i München tidligere i år, men nå melder importøren Dynabel at det bare gjenstår noen uker før de settes på Kiel-fergen mot Norge.

I første omgang kommer tre modeller under paraplyen Elac kaller Wall of Sound.

Den kompakte WS 1425 (midten) har en domediskant montert foran bass/mellomtoneenheten (også kalt koaksial element).  Den noe dyrere WS 1645 (til venstre) har mer påkostede elementer, deriblant den velkjente AMT diskanten i siste utgave (JET V) og samt en bass med AS-XR teknologi. Toppmodellen WS 1665 (til høyre) har JET V-diskant kombinert med doble AS-XR basser i et noe større kabinett.

Høyttalerne kan enten brukes stående eller liggende, og således også brukes som del av et veggbasert surroundanlegg. Høyttalerne kan også leveres enkeltvis dersom man vil bruke dem som senterhøyttalere.

Vil du vite mer om såkalte on-wall høyttalere? Sjekk ut vår test av 7 vegghøyttalere.

Priser: 

WS 1425: 5.995 kr per par

WS 1645: 12.995 kr per par

WS 1665: 17.995 kr per par

Importør: Dynabel

Les videre
Exit mobile version