Nyhet

Design din egen høyttaler

Danske Siala håndbygger trådløse høyttalere etter kundenes ønsker.

Trådløse bordhøyttalere finnes det mange av, men danske Siala har funnet en litt annerledes ide til sin første modell, kalt Saga. Her kan kundene nemlig selv velge materialer og farger, og så håndbygges høyttaleren etter spesifikasjonen.

Kundene designer ut fra 36 kombinasjonsmuliggheter: Topp og bunn kan være i svart amerikansk valnøtt, mahogni, eik eller corian. Bassporten kommer i samme materiale, i tillegg til kabinettet som kombineres med en annen tresort til bassporten. Sidene er trukket med italiensk lær i fargene svart, mokka eller cognac. Endelig kan høyttaleren forsynes med et håndtak i tre.

Sammen med høyttaleren får man også en «care-pack» med tre- og lærolje til å vedlikeholde høyttaleren. Høyttalerne lages for hånd i Danmark, og bærekraften er tenkt som en del av konseptet. Siala har tegnet en avtale med organisasjonen OneTreePlanted, hvor det plantes to trær for hver solgte høyttaler.

Navneskiltet er i ekte børstet messing, som er mattlakert. 

Man kan selv kombinere tresorter, lær og metall. (Foto: Sialoa)Høyttaleren er trådløs med Bluetoothforbindelse, samt analog lydinngang. To høyttalere kan parres som et stereopar. Forsterkeren er i klasse D og yter 160 watt, fordelt på fire kanaler.

Fakta:

Alle høyttalerne koster 9.500 kroner inkludert forsendelse og uansett materialevalg.

Siala Saga kan kjøpes fra Sialas egen hjemmeside.

Siala

 

Les videre
Exit mobile version