nyhet

Bose oppdaterer multirom-høyttalere

Wifi-høyttalerne får Bluetooth og integrerer Spotify.

Boses satsning på å gjøre sine lydsystemer trådløse og med multiromfunksjon har vi kikket på før, og noen av SoundTouch-produktene har vi hatt på testbenken. Nå oppdateres produktene igjen med flere funksjoner.

En smygintrodusert nyhet i sortimentet er minstemann SoundTouch 10. Takket være en nyutviklet spole kan høyttalerelementet spille overraskende dypt til tross for den lille størrelsen. Vårt inntrykk under demonstrasjonen var at den både spilte høyt og klart med overraskende kraft.

Man kan også koble seg til høyttaleren med Bluetooth og deretter via appen koble seg til de andre høyttalerne hjemme via Wi-Fi. Altså en kombinasjon av enkelheten hos Bluetooth med den forlengede rekkevidden og mulighetene til flerromsløsninger med Wi-Fi. Dette er ikke unikt for SoundTouch 10, men en nyhet i hele serien høyttalere.

Tilgang til mange av Spotifys funksjoner direkte i Bose-appen.

Dessuten har Bose samarbeidet med Spotify for å få en dypere integrering av Spotify enn det som er vanlig. Man kan både få tilgang til mange fler av Spotifys muligheter direkte i Bose-appen, samtidig som man kan styre avspillingen til de ulike høyttalerne direkte fra Spotify-appen (Connect).

Som tidligere er det enkelt å lagre radiostasjoner eller spillelister som hurtigvalg.

De funksjonene er enn så lenge under utvikling og ventes som en gratis mykvareoppdatering på nyåret. Noe som også kommer da er muligheten for å koble to høyttalere som et stereopar.

Bose SoundTouch 10 er tilgjengelig i hvitt og svart, og kan kjøpes nå for 1.799 kroner.

bose.no

Les videre
Exit mobile version