Bang & Olufsen støtter Google Cast

(Foto: Produsenten)

Bang & Olufsen har inngått samarbeid med Google om bruk av deres Cast-teknologi. Dermed får man nok en avspillingsmulighet på B & O sine musikksystemer, som fra før av støtter Apple Airplay, DLNA, Bluetooth og deres egen BeoLink Multiroom.

Google Cast = enkel streaming

Cast er i bunn og grunn den samme teknikken som er bygd inn i Googles egen Chromecast Audio dongle. Den lar deg fjernstyre musikktjenester som for eksempel Spotify fra mobilen, mens selve avspillingen skjer fra den eksterne enheten. Et «Cast» symbol dukker opp i applikasjonen og her kan du velge ønsket høyttaler som avspillingsenhet. Musikken vil da strømmes direkte fra internett til høyttaleren.

(Foto: Bang & Olufsen)

Google Cast er et velegnet prinsipp til hjemmebruk, da det er både mer stabilt og mindre batterikrevende enn Bluetooth. Til gjengjeld er du nødt til å ha nettverkstilgang.

Les også: Nei, Bluetooth gir ikke CD-kvalitet

Kommer til BeoSound 35 og BeoSound Essence

(Foto: Bang & Olufsen)

Google Cast blir tilgjengelig via en softwareoppdatering i løpet av juni. Til å begynne med er det brukerne av det trådløse alt-i-et-musiksystemet BeoSound 35 og one-touch-musilksystemet BeoSound Essence (2. generation) som får glede av finessen. Tjenesten er også introdusert til Bang & Olufsens «junior-brand» B&O Play og deres Beoplay A6 og Beoplay A9 høyttalere.

Les mer på http://www.bang-olufsen.com/googlecast

Les også: Test av 9 trådløse reisehøyttalere

Les videre
Exit mobile version