Audiovector lanserer in- og onwall-høyttalere

Danske Audiovector har sett det økende markedet for skjulte og slanke høyttalere, og lanserer egne høyttalere for innfelling i vegg eller montering på vegg.

Faktisk er det en hel serie høyttalere det er snakk om. Onwall, eller Inwall som de heter alt etter bruksområdet, består av en Super, en Signature og en Avantgarde-modell. Sistnevnte med samme JET bånddiskant som vi har hatt gode erfaringer med i tester av Audiovectors Avantgarde høyttalere.
Prisene starter på 13.000 kroner for et par innfellingshøyttalere i Super-utgavve, en tusenlapp mer for samme høyttaler i veggutgave, og ender på 29.500 for Avantgarde-versjonen for veggmontering.

In/Onwall Super bruker samme diskant som kompakthøyttaleren den er basert på, S1 Super, og har Audiovectors Dynamic Feed Forward-filterteknikk og et basselement som er tilpasset veggmontering.
In/Onwall Signature bruker den mer påkostede Signature- diskanten, med et forbedret og mer kraftfullt basselement. Og Audiovectors  DCS – Diffraction Cancellation System med to ekstra elementer som skal motvirke refleksjoner fra veggen og få høyttaleren til å oppføre seg mer som en frittstående høyttaler. Kabinettet er i tillegg forsterket med en solid aluminiumsplate.
In/Onwall Avantgarde har aluminiumsplate på fronten, og basselementet med DCS-teknikken fra Signature, men har i stedet den luftige og presise Avantgarde-bånddiskanten, samt et forbedret delefilter som skal løfte lydkvaliteten mange hakk.
Tekniske egenskaper:
• Diskantelement fra S-serien
• Nyutvilket basselement
• Dynamic Feed Forward filterteknikk
• Tre nivåer; Super, Signature og Avantgarde
• DCS – Diffraction Cancellation System (Signature, Avantgarde)
• Solid aluminiumsbaffel (Signature, Avantgarde) • 8,9 cm dype
Pris Onwall: 14.400 kr (Super), 21.200 kr (Signature), 29.500 kr (Avantgarde)
Pris Inwal: 13.000 kr (Super), 20.000 kr (Signature), 28.500 kr (Avantgarde)
Ljudtema

Les videre
Exit mobile version