Audio Pro er tilbake

Helt nytt , gjennomtenkt og moderne produktsortiment.

(Foto: Produsenten)

De siste årene har vi sett mange gode trådløse høyttalere fra Audio Pro, som Addon T9, Addon T14 og Addon T3. Alle prisbelønte. Men i våre siste tester har de ikke hatt noe å tilby, og vi begynte å lure på hva som skjedde med de.

Men nå vet vi. På IFA-messen var det ikke bare oppdaterte produkter, men et gjennomtenkt utvalg der høyttalerne faktisk varierer i størrelse og pris. Ingen mer forvirring om hvilken modell man skal kjøpe.

Det som ble vist var en serie med en mindre og en større størrelse, begge i en tradisjonell Bluetooth-variant og en Wifi-variant.

(Foto: Lyd & Bilde)

Først Addon T5 med en 4″ bass og 2 stk 3/4″ diskanter. I tillegg til BT har den Aux-inngang, bass-utgang og USB-ladning til mobiler.

(Foto: Lyd & Bilde)

Det finnes også en Connected-variant kalt Addon C5 som i tillegg til de tidligere nevnte har Wifi-kobling, Ethernet-inngang og innebygd støtte for Airplay og Spotify Connect.

(Foto: Lyd & Bilde)

Så går man opp et steg til den oppgraderte Addon T10 Generation 2 med 80 watts forsterkere, 5,25″ bass og 2 stk 3/4 diskanter. Denne har også BT-kobling, Aux-inngang, bass-utgang og USB-lader.

Den finnes også i Connected-versjonen Addon C10 med wifi samt funksjonene tidligere nevnt på C5.

Det som er bra er at er alle designet samtidig, slik at de har de samme funksjonene og knappene.

(Foto: Lyd & Bilde)

Har man en gamlere høyttaler som man vil koble til i «multiroom-systemet» som Connected-modellene har, så kan man kjøpe den lille boksen Link 1 som kan kobles opp til høyttaler via Aux eller optisk kobling.

(Foto: Lyd & Bilde)

De tilkoblede høyttalerne kan enkelt styres med appen som virker langt mindre komplisert enn mange andre vi har sett.

Men Audio Pro har mer å by på. Vi fikk også se en ny høyttalerserie som virker veldig lovende, men den har vi ikke lov til å skrive om enda.

 

Les videre
Exit mobile version