Nå kommer de til Norge

Master & Dynamic er et nystartet produsent av hodetelefoner til folk som liker god lyd, men ikke vil ha kjedelig design.

Nå kommer til hit, og vil bli tilgjengelig blant annet på Apple Store. Master & Dynamic er et ungt selskap som vil utfordre de etablerte produsentene ved å tilby en kombinasjon av lyd og design, som de mener er mangelfare i branskjen i dag. De første anmeldelsene er overveiende positive, og særlig komforten med de store skinntrukne øreputene og kvaliteten berømmes.

Master & Dynamic lager også ørepropper, men det er hodetelefonene som skiller dem fra andre produsenter. Toppmodellen MG40 har 45 mm store membraner i lukkede øreklokker, og sjenerøst med bass. Det finnes også en spesialversjon i 200 eksemplarer, laget i samarbeide med motehuset Proenza Schouler, og en mindre og lettere MH30, med 40 mm membraner.

Hodetelefonene er for det meste bygget i aluminium, og skinn, og prisene starter på 350 dollar – eller cirka 2500 pluss mva. De er alle egnet til å brukes med smartmobilen, eller hjemme, og finnes i flere utførelser. Med skinndetaljer i blått, sort, hvit eller brunt.

Master & Dynamic planlegger å lansere hodetelefonene i det europeiske markedet  i desember 2014.

Les videre
Exit mobile version