Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Et Monster for alle

Monster øker hodetelefonsortimentet for sport, kvinner og tøffinger.

Skrevet av / 08.01.15 - 14:57
Et Monster for alle

Monsters hodetelefoner låter bra, men er kanskje litt vel maskuline for enkeltes smak. Derfor har de satset på mykere former og farger for å også tiltale kvinner (se bildet over).

monster inspiration

De fortsetter nå på samme spor ved å tilby de stilfulle Inspiration-hodetelefonene i en Lite-modell som er litt mindre og lettere. Man kan fortsatt bytte ut båndet på hodebøylen til andre farger og materialer.

monster adidas

 

På den sportslige siden finnes de iøynefallende Adidas-hodetelefonene som passer til treningsantrekket.

monster response

Nå finnes også de Adidas-utsmykkede Reponse-proppene, med vinge for å sitte på plass i øret, samt fjernkontroll til mobilen.

monster isport BT

I den egne iSport-serien finnes det nå en trådløs Bluetooth-modell, «Wireless», som er svettesikker og som kan vaskes. Pris ca. 170 dollar.

monster octagon

Ønsker du noe riktig tøft kan du velge Octagon, som er gjort i samarbeid med Ultimate Fighting Championship. Låter like tøft som forventet.

monster 24k

Men for at bli skikkelig «Vegas» skal man selvsagt ha Monster 24K med gullglitrende utside og valgbare farger på putene.

monsterproducts.com

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top