Vinneren av årets drømmeanlegg er trukket!

I forbindelse med kåringen av årets beste produkter satte vi også sammen et "drømmeanlegg" av anbefalte komponenter og prisvinnere. Dette har en heldig leser nå vunnet!

Responsen var overveldende: Vi fikk inn over 3500 svar, så det er tydeligvis mange der ute som kunne tenke seg å vinne et komplett surroundanlegg.

And the winner is…

Yvonne Rislå fra Arendal!

Gratulerer, du har vunnet et komplett surroundanlegg bestående av:

Totalverdi: 45.000,-

Yvonne svarte helt riktig på spørsmålene: Elac høyttalere lages selvfølgelig i Tyskland, og vinneren av prisen for årets nettbrett var ganske riktig Sony Xperia Tablet Z.

I tillegg til å svare riktig, måtte deltakerne gi en begrunnelse på hvorfor akkurat DE fortjente å vinne. Les svaret til Yvonne under:

«I 10 år har jeg vært sammen med mannen min. Så i 10 år har jeg hørt setningen «vi må få hjemmekinoanlegg» Denne setningen kommer hver gang vi ser film eller egentlig TV generelt. Han har startet sparing av penger utallige ganger, men alltid kommer det noe i veien (9 av 10 ganger; bilen). Jeg håper veldig på vinne dette lydanlegget slik at jeg kan overraske min gode mann på bursdagen sin. Han fortjener virkelig det!»

Med dette anlegget får TV-lyden garantert en annen låt. Lyd & Bilde gratulerer  og ønsker lykke til med fet kinolyd!

Les videre
Exit mobile version