SF Anytime filmleie på Panasonic Viera Connect TV-er

Panasonic lanserer SF Anytime filmleie som en app i sine Viera Connect TV-apparater.

Viera Connect er Panasonics nye verden med Internett-tilkoblede tjenester direkte i TV-apparatet. SF Anytime er en av de første tjenestene i Viera-verdenen, hvor man kan leie tusenvis av filmer med noen få tastetrykk på fjernkontrollen – fra de nyeste toppfilmene til de gamle klassikerne.

 I tillegg til videoer tilbyr Viera Connect seks ulike hovedkategorier med tjenester og tilpasninger (”apper”): musikk, sport, sosiale nettverk, nyheter og livsstil, helse og mosjon samt spill.

Nettsky

Alle tjenester og filmer innen Viera Connect ligger lagret i det såkalte ”cloud-nettet” og strømmes direkte til TV-skjermen – det kreves ingen nedlasting av filmer. Panasonic lover lynrask hastighet som gjør at du umiddelbart kan se på filmen, starte spillet eller bruke den appen du ønsker.

Antall applikasjoner til Viera Connect øker stadig, noe som gjør at du kan være sikker på å få et vedvarende attraktivt utvalg av tjenester direkte til TV-en i stua.

Bakoverkompatibel

De som har kjøpt en Viera-TV i 2011* har automatisk tilgang til Viera Connect-markedet senere på året. Det kommer også til å finnes en oppdatering for Viera-TV-er kjøpt i 2010**.

* Gjelder modellene: Plasma-skjermene i VT30-, GT30-, ST32-, UT30-, G30- og S30-serien samt LCD-skjermene i DT35-, DT30-, D35-, og E30-seriene.

** Kompatible modeller fra 2010 er: Plasma-skjermene i VT20-, GT20-, V20- og G20-serien samt LCD-skjermene i V20-, D28- (37” og 32”), D25- og G20-serien.

Les videre
Exit mobile version