Pioneer-receivere klar for Atmos

Pioneers toppmodeller er klare for Dolbys nye surroundlydformat.

Er du det minste interessert i hjemmekino har du neppe unngått å høre om Atmos: Dolbys tredimensjonale lydformat er blant høstens hotteste nyheter på hjemmekinofronten. Så og si alle de store receiverprodusentene har kunngjort at de vil støtte formatet, som kommer på Blu-ray i løpet av året.

Mens vi for noen dager siden kunne fortelle at Onkyo har sluppet en oppdatering til sine toppmodeller, er det nå Pioneers tur til å lansere en firmware-oppgradering som gir Dolby Atmos-støtte til de nye premium-modellene SC-LX58, SC-LX78 og SC-LX88. De nye Pioneer-modellene har også fått en oppdatert MCACC romkorreksjon med ny Subwoofer EQ, DLNA musikkstrømming med støtte for DSD, WAV og FLAC filer. Alle de tre receiverne har dessuten 9 forsterkerkanaler, med kapasitet for enten et 5.1 system med 4 Atmos høyttalere eller et 7.1 system med 2 Atmos høyttalere.

Mon tro hvordan de nye Pioneer-sluggerne vil gjøre det mot Onkyo, Denon og Yamahas nye Atmos-receivere? Det gleder vi oss til å finne ut av i kommende tester.

Les videre
Exit mobile version