Oppgradert lydplanke

Artcoustic har oppgradert hva de selv mener er verdens beste passive lydplanke.

DF Multi Soundbar SL er navnet på den nye versjonen av Artcoustics populære lydplanke for veggmontering, først lansert tilbake i 1998. Artcoustic mener selv det er den beste på markedet av sitt slag. Med vår test av et komplett surroundoppsett i L&B nr 10 2011 i i minnet, kan vi i hvert fall bekrefte at forgjengeren var meget bra.

Passiv
Planken er passiv, altså den har ingen innebygd forsterker. Den er en venstre-senter-høyre-konfigurasjon (LCR), hvor elementene er identiske for alle tre kanaler. Dermed trenger du bare et par bakhøyttalere og en flerkanalsreceiver for å få full surroundlyd. Hver kanal har doble mellomtoner på hver side av en ringradiatordiskant. Et påkostet oppsett, med andre ord.

Fire størrelser
Lydplanken er tilgjengelig i fire standardstørrelser (43″-65″), slik at den kan tilpasses de fleste TV-skjermer på markedet. Høyttaleren kan konfigureres som en venstre-senter-høyre, høyttaler, eller som en ren monohøyttaler for den som søker en riktig seriøs senterhøyttaler.

Prisen på forgjengeren lå på ca 21.000 kroner for 50-tommersvarianten, og vi regner med at den nye versjonen også legger seg rundt der.

artcoustic.com

Les videre
Exit mobile version