M&K Sound vender tilbake

De klassiske hjemmekinohøyttalerne fra MK Sound er tilbake i full vigør, nå med ny norsk importør!

(Foto: Produsenten)

Du skal lete lenge etter et mere sagnomsust, berømt og beryktet (!) høyttalermerke enn Miller & Kreisel. Det en gang amerikanske firmaet, stiftet av Jonas Miller og Ken Kreisel i 1974, er kjent for sine ikoniske subwoofere og monitorhøyttalere til proff- og high-end hjemmekino.

M&K S-150 monitorhøyttalere bruker fortsatt i mange studioer verden over.

Det opprinnelige M&K er nå historie, men produktene lever i beste velgående, og er videreført (og videreutviklet) under merkenavnet M&K Sound. Selskapet ble dannet av de tidligere europeiske distributørene for merket, som ville videreføre den berømte M&K «sounden».

Det har blant annet resultert i en ny, oppdatert versjon av det legendariske 150 THX systemet, i tillegg til et nytt, enda kraftigere S300 system, og ikke minst to nye serier med potente subwoofere.

M&K Sound S-150mkII

For den som vil ha et diskré men potent hjemmekinosystem, tilbyr M&K Sound også en rekke in-wall og on-wall versjoner av sine høyttalere. Disse kan også være praktisk til Atmos-bruk.

Ny importør i Norge
Det er den veletablerte importøren Video Film International som nå har overtatt MK Sound agenturet etter norske Eufonia. VFI har 40 års erfaring med AV-produkter til proffsegmentet, og har bl.a agentur på A/V kontrollsystemer fra AMX.

– Vi har stor tro på at disse produktene vil falle i god smak, både hos våre eksisterende Pro AV forhandlere og sluttbrukere, forteller Kjetil Pettersen hos VFI.

De som vil høre hva M&K Sound høyttalerne duger til, anbefales å besøke VFI sin stand under Horten Hi-fi messen 1. og 2. oktober!

M&K Sound

Les videre
Exit mobile version