NYHET

Haii-ya! Jackie Chan lager Kung fu TV

Kampsportlegenden Jackie Chan er kjent for sine halsbrekkende stunt. Nå gjør han et litt annerledes stunt med Bang & Olufsen.

(Foto: Gage Skidmore / Wikimedia Commons)

(Foto: Gage Skidmore / Wikimedia Commons)

Her hjemme husker vi Jackie best fra utallige actionkomedier som Rush Hour og Shanghai Noon. Chan har for lengst fått en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og i Hong Kong og Kina er han en levende legende med et hundretalls klassiske kung-fu actionfilmer under beltet.

Jackie er en selverklært teknologinerd, og nå skal han altså designe sin egen TV. Helt konkret er det snakk om et spesiallaget eksemplar av Bang & Olufsens Beovision 10, som skal doneres til veldedighet. TV-en blir rød og får inngravert Jackies slagord «Technology brings Peace» i rammen. Beovision 10 har allerede en rekke muligheter for å tilpasse rammen og frontstoffet  med ulike farger.

Bang & Olufsen Beovision 10. (Foto: Bang & Olufsen)

Jackie Chan besøkte Danmark sammen med Qi Jianhong, sjef for Sparkle Roll Group, luksusdistributøren som skal hjelpe Bang & Olufsen med å med å erobre det kinesiske markedet. Hittil i 2012 har B & O overtatt 6 forretninger i Hong Kong og Sør-Kina, og etablert 3 nye forhandlere i Kina, Hong Kong og Macau.

TV-en vil etter planen legges ut på auksjon i Kina, hvor pengene vil gå til et av Jackie Chans veldedige prosjekter. Hvis han ikke blir fristet til å henge den på veggen selv, da!

I tillegg til bakgrunnen som kung-fu stjerne er Jackie også en ivrig sanger. Sjekk bare her!

 

Kilder:

http://dagbladet-holstebro-struer.dk/

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-52265949:jackie-chan-slog-et-smut-forbi-struer.html

http://superchanblog.blogspot.no/

Les videre
Exit mobile version