Nyhet

Citation-soundbar med surround

Harman Kardon lover "fordypende surround sound" fra den veggmonterte høyttalerstangen

Det nyeste skuddet på stammen i Harman Kardons Citation-serie er en soundbar kalt Citation MultiBeam 700. Og det loves både uovertruffen lydkvalitet, banebrytende teknologi og sofistikert design. Soundbaren skulle levere et bredt lydbilde uten behov for verken ledninger eller tilkobling av andre høyttalere. MultiBeam 700 ble lansert på årets CES-messe i Las Vegas – da man fortsatt kunne reise mellom verdensdeler – men nå har den kommet til Skandinavia.

Citation-serien består av stemmestyrte høyttalere i alle størrelser, og vi har allerede testet flere av dem. Citation MultiBeam 700 har innebygd Chromecast og Apple Airplay 2, og den kan også kobles til andre høyttalere i et multiroms- eller hjemmekinosystem. For å passe godt inn i hjemmet har soundbaren ullbekledning fra den danske tekstilvirkomsheten Kvadrat.

Skal det være mer trøkk i bunnen enn hva en soundbar kan levere kan MultiBeam 700 parres med den trådløse subwooferen Citation Sub S.

(Foto: Harman Kardon)

Harman Kardon Citation MultiBeam 700 kan kjøpes på nett til en veiledende utsalgspris på 4.999 kroner, og Citation Sub S koster 7.999 kroner.

 

Les videre
Exit mobile version