nyhet

Bedre lyd til både små og store TV-er fra Bose

Kompakt lydplanke med subwoofer og lydsokkel til store skjermer.

Hvis tanken om at trekke metervis av kabler rundt i hele stuen er for overveldende, har Bose to bud på hvordan man kan få bedre lyd fra TV-en uten å ofre hele helgen på prosjektet eller sette parforholdet på prøve.

Det dreier seg om systemene CineMate 15 og Solo 15. Selv om oppsetningen er enkel, lover Bose at de gir kraftig lyd til både serier, musikk, film, sport og videospill.

CineMate 15 er Boses enkleste hjemmekinosystem, bestående av en kompakt lydplanke og en subwoofer. Lydsokkelen Solo 15 er til gjengjeld den største i sin klasse hos Bose, og det loves en forbedret lyd og et større format, som passer til de stadig voksende skermstørrelsene.

Begge systemene bruker Boses egen patenterte teknologi TrueSpace-system, som angivelig gir en intens lyd, som fyller hele rommet med tydelig dialog og lydeffekter.

CineMate 15


CineMate 15-lydplanken måler bare 30,5 cm i bredden, 7 cm i dybden og 8,5 cm i høyden, så den kan plasseres diskret foran fjernsynet. Den tilsluttes TV-en med en enkelt medfølgende kabel. Lydplanken inneholder fire høyttalerelementer; to foran og en på hver side. Acoustimass-subwooferen tilkobles lydplanken med en tre meter lang kabel. Det hele betjenes med en universalfjernkontroll, som kan styre både lydsystemet og andre almindelige enheter som f.eks. en HDTV, en kabel-TV-mottaker og DVD- eller Blu-ray-spiller.

Solo 15


Med en bredde på 62,8 cm, en dybde på 35,6 cm og en høyde på 7,6 cm er Solo 15-lydsokkelen beregnet på skjermstørrelser opp til 127 cm (50 tommer). Systemet inneholder fem enheter, inkludert senterhøyttaler. Det er kun behov for én tilkobling – fra høyttaler til TV. Det medfølger en programmerbar universalfjernkontroll, som kan betjene systemet og alle tilkoblede enheter.

Priser og tilgjengelighet
CineMate 15 og Solo 15 koster henholdsvis 5.499 kr og 3.999 kr, og kan kjøpes nå.

Bose

Les videre
Exit mobile version