USB digitalprosessor fra Bryston

Bryston BUC-1 tar lyden fra USB-utgangen på PC-en og konverterer til koaksial eller AES/EBU digitalsignal.

Med Bryston BUC-1 kan du få koblet din PC til din allerede fantastiske digitalomvandler, da den forvandler et USB digitalsignal til et SPDIF- eller AES/EBU-signal. Utgangene for AES/EBU er XLR, mens SPDIF leveres via RCA eller BNC. Av de to siste har BNC bedre terminering, som er i bedre stand til å bevare impedansen i digitalsignalet.

BUC-1 støtter USB-oppløsninger helt opp til 24-bit / 192 kHz, slik at du får utnyttet dine høyoppløste musikkfiler.

Bryston lover bit-perfect dataoverføring, med forsvinnene lave jitternivåer. Dette er viktig for å bevare timingen i signalet og for ikke å introdusere umusikalske toner i musikksignalet (ved å forandre timingen til en frekvens, strekkes denne og blir en ny frekvens).

BUC-1 er av typen asynkron, som betyr at i stedet for at PC-en klokker musikksignalet, gjøres dette i stedet i Bryston-omvandleren.

BUC-1 har en lineær strømforsyning med ”ultrastabil spenningstregulering” og benytter en kombinasjon av strømfiltrering og en nyutviklet regulator for stenging av strømmen. Kretsløpet skal ha ekstremt lavt støynivå med lav forvrengning, og chassiset av stål skal absorbere elektromagnetisk stråling fra datamaskinen eller andre enheter i umiddelbar nærhet.

På frontpanelet sitter indikatorer for samplingfrekvens, slik at du hele tiden vet hvilken oppløsning musikkformatet har.

Bryston BUC-1 blir tilgjengelig i januar 2014, og vil koste 800 dollar. Hva prisen blir i norske kroner vites ikke, men med norske avgifter innbakt ser vi for oss 7-8.000 kroner.

taaimport.no

bryston.com

Les videre
Exit mobile version