Trådløs subwoofer fra Sonos

Sonos SUB med doble basshøyttalere kommer i juni.

Sonos er en populær leverandør av trådløse musikkanlegg, og nå får de også en trådløs subwoofer i familien.

Den nye Sonos SUB-en er laget for å gi aktiv basshjelp til de andre høyttalerne i Sonos-familien, Play: S3 og S5, samt Sonos-enheter med innebygd forsterker (Zoneplayer 100/120), og skal gi perfekt synkronisert bass med disse. Sonos opplyser samtidig at  den ikke vil fungere med Sonos rene musikkspillere (ZP80/ZP90), som er beregnet på å kobles til ekstern lyd.

Subwooferen kommuniserer trådløst, akkurat som andre Sonos-enheter, og kan derfor plasseres hvor som helst bare du har et strømuttak i nærheten. Musikkavspillingen styres via iPhone, iPad, Android eller via datamaskinen.

Sonos SUB bruker to innvendig monterte basshøyttalere som spiller rett mot hverandre for å utligne resonanser i kabinettet, og med en dobbelsidig port ut i friluft. Alle filterinnstillinger, aktiv utjevning og tidsjustering gjøres digitalt gjennom en DSP (Digital Signal Processing)-krets.
 Forsterkeren er av typen klasse D, mens kabinettet er laget av et ekstra stivt og akustisk dødt plast/komposittmateriale. SUB-ens spesifikke mål er 402 x 158 x 380 mm med en vekt på 16 kg.

Sonos 
SUB lanseres i midten av juni, og koster 699 euro i svart høyglanslakkering. En rimeligere variant i svart matt kommer i oktober og vil koste 599 euro.

Vi jobber med å få kloa i et testeksemplar av subwooferen. Tanken på tre-fire trådløse subwoofere rundt om i huset virker absolutt fristende!

http://www.youtube.com/watch?v=l2KP2KUAE1I&feature=youtu.be&hd=1

www.sonos.com/sub

Les videre
Exit mobile version