Nyhet

Trådløs med toveis Bluetooth

Den integrerte ECI 80D får Bluetooth.

Norske Electrocompaniet er tilbake med sin første integrerte forsterker på flere år. Den kommende ECI 80D er som skreddersydd for den moderne musikkentusiasten, og tilbyr både analoge såvel som digitale tilkoblinger av lydkilder – samt Bluetooth.

Toveis Bluetooth HD, faktisk. Man kan strømme musikk til forsterkeren fra mobilen, eller strømme fra den til et par Bluetooth hodetelefoner.

Som man kan se, har forsterkeren tradisjonell inngang for platespiller, med moving magnet-pickup (MM), men også et par analoge innganger for ekstra lydkilder. Den har også en hodetelefonutgang på baksiden, og fem digitale innganger. To koaksiale og tre optiske.

Designet er klassisk Electrocompaniet med messingfargede knapper og pleksiglassfront.

Forsterkeren skal gi 80 w per kanal i 8 ohm, og såpass som 150 w i 4 ohm, og lover i følge Electrocompaniet å være både ‘kraftfull og dynamisk’, og i stand til å drive et bredt utvalg av høyttalere.

Det finnes ingen nettverkstilkobling eller USB-inngang, men kombinasjonen av Bluetooth og digitale innganger, gjør ECI 80D til et spennende alternativ til tilsvarende forsterkere fra Hegel, Rotel eller Denon.

Forsterkeren er i salg fra oktober 2019, priset til konkurransedyktige 19.990 kr.

Les videre
Exit mobile version