Tips til deg med Tidal eller Wimp

Slik importerer du en Wimp-spilleliste til Tidal – og vice versa.

Nå som strømmetjenesten Tidal har kommet til Norge, er det helt sikkert en del Wimp-brukere som har lyst til å prøve tjenesten. Ikke minst dersom du har et tredjeparts hi-fi-produkt som har direkte støtte for Tidal men ikke Wimp.

Dersom du vil bytte over til Tidal, men har merket deg redaksjonelle spillelister i Wimp som du ikke finner i Tidal, frykt ikke. Det er lett å importere en Wimp-spilleliste til Tidal.

Slik gjør du det:

Nå skal spillelisten komme opp i din nettleser som en Tidal-spilleliste. Deretter er det bare å stjernemerke listen til dine favoritter.

MERK: Dette fungerer også med spillelister du har laget selv, og som andre brukere har komponert og delt med deg, men bare de av nyere tid. Undertegnede har hatt suksess med spillelister tilbake til desember 2014, men ikke lenger tilbake.

Ønsker du en Tidal-spilleliste inn i Wimp, bytter du bare ut tidalhifi.com med wimpmusic.com i URL-adressen. Selv ønsket jeg for eksempel ”The Golden Year of 1995” inn i Wimp, som gikk plettfritt med metoden beskrevet over.

tidalhifi.com
wimp.no

Les videre
Exit mobile version