Nyhet

Technics SL-G700M2

Ny konverter, bedre strømforsyning og Roon-støtte.

Den nye Technics SL-G700M2 er i likhet med forgjengeren, en kombinasjon av nettverksspiller og SACD-spiller. Da vi testet spillerne i 2019, var vi mildt sagt begeistret. Det kan det hende vi blir om vi får inn Technics SL-G700M2 til test.

For her har Technics gjort flere endringer som skal føre til enda bedre lyd.

Digtalkonverteren fra AKM er bytte ut med en ESS ES9026PRO, symmetrisk oppbygget med høyre/venstre kanal på hver side av kretsløpet, og et diskret oppbygget filter som senker støyen ytterligere sammenlignet med forgjengeren.

Foto: Technics

Technics bruker noe de kaller Coherent Processing her. Som er en metode for å minimere amplitude- og fasevariasjoner under konverteringsprosessen av PCM-signaler, opptil 192 kHz. I følge Technics skal det rydde opp i prosessen og gi et enda renere signal, som i sin tur skal bringe større klarhet til lydbildet.

En ny svitsjene strømforsyning lik den vi kjenner fra high-end forsterkeren SU-R1000, opererer på 300 kHz som betyr at all potensiell støy er langt utenfor området som kan påvirke musikksignalet negativt.

Spilleren har også en form for aktiv støydemping. Eventuell støy elimineres nærmest av et strømsignal hvor fasen er invertert.

Foto: Technics

SL-G700M2 spiller ikke bare CD- og SACD-er. Den støtter også MQA-filer og MQA-CD-er. Samt WAV og AIFF opp til 384 kHz/32 bit, FLAC og ALAC opp til 384 kHz/24 bit, og DSD opp til 11.2 MHz.

Den har også Google Chromecast innebygget, og man kan strømme med Apple AirPlay 2, over nettverket med Wi-Fi, eller med Bluetooth.

Fysisk er de eneste endringene en ny USB-B-kontakt på baksiden. SL-G700M2 er i butikkene i løpet av november.

Les videre
Exit mobile version