Større lyd og sprekere farger

Elac utvider 400-serien med flere høyttalere og friske fargevalg.

Vi sparte ikke på superlativene da vi testet Elacs nye gulvhøyttaler FS407. 400-serien er den første til å ta i bruk femte generasjon av Elacs berømte foliediskant, JET V, som gir en svært detaljert og finkornet diskantgjengivelse.

FS409

Nå får FS407 en storebror med kraftigere påfyll i bassområdet: FS409 er en treveis modell med doble 8” basselementer som lover både dypere bass og høyere lydtrykk. I tillegg er det lov å håpe på enda mer kropp i mellomtonen takket være det dedikerte mellomtoneelementet.

CC400

Senterkanalen CC400 er med på å gjøre 400-serien komplett. Den bruker samme type elementer som FS407 i et relativt stort kabinett, og har i likhet med gulvmodellene en nedovervendt bassport over en separat bunnplate for å gi jevnest mulig spredning av bassen. CC400 kan leveres i svart matt utførelse for å redusere refleksjoner fra skjermen.

Spesialfarger på bestilling

Elac tilbyr nå også sprekere fargevalg på høyttalerne sine. For den som har sett seg lei på vanlig pianolakk er det nok interessant at 400-serien nå kan bestilles i en rekke spesialfarger mot pristillegg. Hvorfor ikke bestille i fargen til drømmebilen?

Priser:

Elac FS409: 49.995 kroner

Elac CC400: 14.695 kroner

www.dynabel.no

Les videre
Exit mobile version