Sniktitt på Wilson Sasha Series 2

Wilson Audio har nettopp sluppet en "teaser" om sine nye high-end høyttalere.

Announcing Wilson Audio's Newest Loudspeaker

En maktdemonstrasjon av en høyttaler, skrev kollega Geir Nordby i sin omtale av de voldsomt dyre og voldsomt vellydende Sasha W/P fra amerikanske Wilson Audio. En av de aller beste høyttalerne som har gjestet vårt lytterom. Nå er det altså tid for en oppgradering.

Vi vet enda lite om den nye versjonen av Sasha. Teaservideoen fra Wilson etterlater oss også med flere spørsmål enn svar.  Det vi vet så langt, er at «Series 2» utgaven av Sasha W/P får en ny silkedome diskantenhet inspirert av toppmodellen Alexandria XLF. Angivelig er det også gjort forandringer i kabinettet, som gjør at man ikke uten videre kan oppgradere dagens Sasha W/P til ny konfigurasjon.

Blant de ytterst få ankepunktene vi hadde mot Sasha, var nettopp at diskantgjengivelsen til tider kunne låte i overkant friskt. Har Wilson lykkes i å temme diskanten, uten å legge en demper på den rå dynamikken? Det får vi sannsynligvis vite på nyåret under CES-messen i Las Vegas.

Full lansering av Sasha W/P II skjer i løpet av desember, og vi oppdaterer med mer info da. I mellomtiden kan du lese testen av dagens utgave her: Test av Wilson Audio Sasha

 

Les videre
Exit mobile version