Smart DAB-mottaker i bilen

Enkel oppdatering til din gamle bilstereo.

(Foto: Produsenten)

Tiny Audio C5 er en mottaker for DAB og DAB+, som er det som gjelder når FM-nettet slukkes i 2017. Har du ikke DAB i bilen da, blir det stille. Og pr. i dag er det 2,8 millioner kjøretøy som fremdeles belager seg på gammeldags FM.

Les også: DAB i bilen – lett som en plett

En løsning på problemet er alt-i-ett-mottakeren Tiny Audio C5: en DAB-adapter og underholdningssystem til bilen, med både Bluetooth og handsfree, som gjør at du kan holde en telefonsamtale på lovlig vis, med begge hendene på rattet.

Tiny Audio C5 har forbedret elektronikk med et større og tydeligere fargedisplay enn sine forgjengere i C-serien. Håndfri funksjon er oppgradert med innebygd mikrofon, menyen har ti forhåndsinnstillinger og antennen er forbedret. Tiny Audio C5 støtter automatisk frekvensskifte og installeres ”like lett som sin forgjenger”.

Lett å installere
Adapteren installeres på dashbordet, og kobles til medfølgende filmantenne som klistres i frontruten. På displayet søker du opp lokale DAB+-
stasjoner, og inntil 10 stasjoner kan forhåndsinnstilles. Mobiltelefon og musikkspiller kobles til via trådløs Bluetooth.

Enheten har også USB-kontakt, hvor du kan lade mobilen, nettbrettet eller digitalkameraet.

Klikk her for å prøve en nettsimulator av Tiny Audio C5 med live radiostrømming.

 

Spesifikasjoner

Pris og tilgjengelighet
Tiny Audio C5 er tilgjengelig nå og koster 1.999 kroner.

ttmicro.no

Les videre
Exit mobile version