Slutt for Simple Audio

Det skotske selskapet bak RoomPlayer musikkspillere legger inn årene.

Det skotske merkenavnet Simple Audio slo seg opp som en produsent av stasjonære, nettverksbaserte musikkspillere til hi-fi og multirom bruk. Deres RoomPlayer produkter skilte seg fra den gemene hop av musikkspillere ved å kommunisere sammen over strømnettet snarere enn Wi-fi. Vi har testet systemet ved flere anledninger og har hatt mye positivt å si om lydkvaliteten. Siden har det også kommet flere oppgraderinger, deriblant støtte for Tidal musikkstrømming som gjorde systemet mer brukervennlig.

Kjøpt opp og lagt ned
Alt lovet i utgangspunktet bra når det amerikanske IT-selskapet Corsair kjøpte Simple Audio i 2013. Inntil nå: Corsair har sluppet en kunngjøring hvor de forteller at Simple Audio er avviklet fra og med Desember 2014. Flere av de ansatte (bl.a flere tidligere Linn-arbeidere) har gått over til å jobbe for Bose i Skottland, skriver What Hi-fi.

«Vi beklager å måtte meddele, at på grunn av omstendigheter utenfor vår kontroll, er salget av Simple Audio opphørt fra slutten av desember 2014, og det skjer ingen ytterligere utvikling av hardware eller software», er meldingen fra Simple Audio. Corsair lover imidlertid at de vil stå for support på produktene innenfor garantitiden.

Les videre
Exit mobile version